Disclaimer

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Ondanks dit is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is of fouten kunnen bevatten. Het Leasehuys doet zijn best om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden. Toch kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten. Het is mogelijk dat genoemde prijzen en/of aanbiedingen niet meer beschikbaar of leverbaar zijn. Het Leasehuys ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Het Leasehuys aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op deze website.

Het Leasehuys aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op deze website. Het Leasehuys behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers of andere derden.

has been added to the cart. View Cart