Leasevormen

Leasevormen

De meest voorkomende leasevormen voor zakelijke leaserijders zijn financial lease en operational lease. Voor particulieren is het product private lease op de markt gebracht. Genoemde leasevormen worden op deze pagina uitgebreid beschreven. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor short lease of voor het leasen van een occasion.

Wij kunnen elke leasevorm aanbieden en adviseren jou graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze.

Wat is Zakelijk leasen?

Maandelijks een vast bedrag betalen aan de leasemaatschappij voor een nieuwe of gebruikte auto voor jou en/of jouw personeel, waarbij jij nauwelijks risico loopt. Dat is zakelijk leasen. Afhankelijk van welke leasevorm het beste bij jouw wensen aansluit krijg je het recht om de auto te gebruiken of word je eigenaar van de auto.

Financial lease

Wil je graag een auto bezitten? Dan is deze vorm van leasing misschien wat voor jou. Bij financial lease koop je een auto op afbetaling.

Operational lease

Dit is de meest voorkomende vorm van leasen waarbij je volledig wordt ontlast. Je least een representatieve auto gedurende de vooraf afgesproken termijn en aan het einde van de looptijd lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Short lease

Wil je flexibiliteit of geen langlopende verplichtingen? Dan is short lease misschien iets voor jou. Short lease is een vorm van operational lease maar dan voor een korte looptijd.

Occasion lease

Het afsluiten van een leaseovereenkomst voor een gebruikte auto. Dit is vaak een ex-leaseauto.

Wat is Private lease?

Zorgeloos rondrijden voor een vast bedrag per maand in de auto van je dromen zonder dat je je spaargeld hoeft aan te spreken. Dat is Private leasen. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken, wassen en zorgen dat je niet te hard rijdt. Alle andere kosten zoals reparatie en onderhoud, afschrijvingskosten en pechhulp zijn voor rekening van de leasemaatschappij.

has been added to the cart. View Cart