Over ons

Over Het Leasehuys

Het Leasehuys brengt de vraag van ondernemers en particulieren naar personenwagens samen met het aanbod van leasemaatschappijen. Dat doen we met onze passie voor auto’s. Met onze kennis van de markt en financiële producten. Met onze kennis van fiscale regelingen die mogelijkheden bieden om voordelig te rijden.
Of je nu echt iets hebt met auto’s of dat het puur een middel is om van A naar B te reizen, het kost tijd om je hierin goed te verdiepen. Kostbare tijd die je wellicht liever anders besteedt.
Daarom ontzorgt Het Leasehuys zowel particulieren als ondernemers die willen leasen. We nemen jouw zoektocht naar de ideale leaseauto uit handen en presenteren je binnen 48 uur de beste opties.

De voordelen van Het Leasehuys

  • Beste deal
  • Onafhankelijk advies
  • Deskundigheid leasen & fiscaliteit
  • Eén aanspreekpunt
  • Reactie binnen 24 uur
  • Persoonlijk gesprek
  • Zakelijke Lease
  • Private Lease

“De beste deal vinden”

De beste deal vinden voor iemand die niet weet hoe, of geen zin heeft om, te zoeken. Dat is mijn kracht, en daar ligt ook mijn passie. Het is de reden waarom ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

Zowel auto’s als financiële producten liggen me erg goed. Met die kennis kan ik  ondernemers en particulieren tijd besparen met het zoeken naar een geschikte auto én hen de weg wijzen naar die voordelige financiële regeling.

Ondernemers die autorijden, die willen bezig zijn met hun bedrijf. Ze willen zaken doen, duidelijkheid, en géén onverwachte kosten. Daarom vind ik voor hen de juiste leaseauto, zodat zij ontspannen én financieel voordelig onderweg kunnen zijn. Daar sta ik voor.’

John Biljard, eigenaar en onafhankelijk adviseur van Het Leasehuys.

Telefoon

Het Traject

01

Kies jouw nieuwe auto

Er zijn twee mogelijkheden: je weet wat je wilt of je weet nog niet (precies) wat je wilt. In de eerste situatie gaan we meteen door naar stap 2.
Ben jij je nog aan het oriënteren op een leaseauto? Zijn er wensen, maar is er geen overzicht van alle mogelijkheden? Dan bespreken we eerst wat voor jou belangrijk is. Daarna zoeken we uit welke nieuwe auto’s daar bij passen.
Dankzij onze kennis van zowel de automarkt als die van de financiële producten hoeven we niet lang onderzoek te doen om de ideale leaseauto voor jou te vinden.

02

Wij gaan op zoek naar de beste deal

Een mooie leaseauto uitzoeken is één, maar de financiering regelen is heel wat anders. Samen doorlopen we de verschillende mogelijkheden, want het is niet alleen de hoogte van het bedrag dat telt, maar ook de voorwaarden die daar bij horen.
Daarom vragen we in alle gevallen verschillende offertes op bij leasemaatschappijen die we vervolgens naast elkaar leggen. Zo vinden we de meest gunstige offerte voor je.
Afhankelijk van jouw voorkeuren kan het voordeliger zijn iets meer te betalen tegen veel gunstiger voorwaarden. Hoe dat spel werkt, nemen we samen zorgvuldig door. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

03

Jij gaat onbezorgd de weg op in je nieuwe auto

En dan… dan is daar het moment. Dan staat die prachtige auto die je hebt uitgekozen voor je neus. Je mag de autosleutels in ontvangst nemen. We wensen je veel rijplezier toe!
has been added to the cart. View Cart