Waarom leasen

Waarom leasen?

Op weg zijn zonder onverwachte onderhoudskosten. Met een leaseauto betaal je alleen de leasetermijn en de brandstof, dus weet je altijd waar je financieel aan toe bent. Er blijft meer kapitaal over voor andere investeringen én je rijdt rond in een representatieve auto die zuinig is en voorzien van moderne veiligheidstechnieken. Zeker voor ondernemers is zo’n visitekaartje op wielen een pre.

Twijfel je of het financieel voordeliger is om te leasen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Waarom Het Leasehuys altijd de beste deal voor jou regelt!

De één heeft graag meer comfort, de ander wil rijden met financieel voordeel. Wat mensen belangrijk vinden verschilt van persoon tot persoon. Leasemaatschappijen spelen daar op in met verschillende modellen, pakketten, leasevormen en voorwaarden. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Bij Het Leasehuys kennen we de auto’s, kennen we het product lease, en kennen we de trends. Bovendien kijken onze deskundigen naar jouw situatie, en naar wat doorslaggevend is voor jou.

Voor ons is het geen appels met peren vergelijken, want daar kijken we door heen. Daarom creëren wij het overzicht met dé mogelijkheden voor jou, zodat jij gemakkelijk en snel de ideale keuze kunt maken. Dat is jou ontzorgen. Dat is… de beste deal.

Waarom Het Leasehuys gratis én onafhankelijk is!

Ja, dat klopt. Onze dienstverlening is volledig gratis, want de leasemaatschappijen betalen ons een vergoeding wanneer ze jou de leaseauto mogen leveren.

De leasemaatschappijen waar wij mee werken doen dit op deze manier, en leveren ons de nodige informatie aan over het aanbod van auto’s, hun prijzen en voorwaarden.

Daardoor kunnen wij op basis van jouw wensen gericht zoeken, alle relevante informatie van leasemaatschappijen toetsen, en een onafhankelijk advies geven over wat voor jou de beste keuze is.

has been added to the cart. View Cart